App

Send radio-meter data via app

Radio-meter data bliver indsamlet om natten. Har du ikke mulighed for at komme dit radio-meter til opladning i tidsrummet mellem 00:00 og 02:00, kan du i stedet indsende data via vores app.

 

1: Hent app

Appen er tilgængelig for iPhone, iPad samt Android telefoner.

- Hent app til iPhone samt iPad

- Hent app til Android (Samsung, OnePlus, Google, Sony, med flere)

 

2: Tilføj radio-meter til app

Først skal dit radio-meter sættes i parringstilstand.

Find menupunktet indstillinger på dit radio-meter og åbne indstillinger med et dobbeltslag. Under indstillinger skal du finde Smartphone og sætte den i parringstilstand med et dobbeltslag. Dit radio-meter vil nu vise ”Klar til at parre.”

Åben KDC-appen og tryk på ”Registrer nyt Radio-meter” i appen.

Vælg dit radio-meter fra listen. Herefter skal du give din telefon tilladelse til at danne par med ROA-meteret.

Bemærk at du kan tilføje flere radio-metre til appen.

OBS: På Android vil du blive spurgt om adgang til Kontakter og Opkaldshistorik. Her behøver du ikke krydse af. Du skal blot trykke på ”Par”.

Tip: Hvis I er flere i husstanden, kan det være en fordel at tilføje sit radio-meter på et tidspunkt hvor de andres radio-meter ikke er i nærheden.

Tip: Skærmen i radio-meteret reagerer ikke på berøring men på vibrationen af at man trykker på radio-meteret. Det betyder at man snarere skal slå på skærmen end at trykke på den. Der er flere forskellige skærmbilleder. Man skifter imellem dem med enkelt slag og vælger dem med dobbeltslag.

 

3: Indsend data

For at indsende data skal du trykke på ”Synkroniser alt”.

Bemærk at det kan tage op til et minut for hvert radio-meter samt at appen skal være åben under hele processen og at skærmen på telefonen skal være tændt.

Appen kører ikke i baggrunden, så du skal selv åbne appen og trykke på ”Synkroniser alt” for at sende data. Det er bedst at gøre dette i inden kl. 02:00 hvis du vil være sikker på at al data kommer med inden deadline.

 

Fejlsøgning

Radio-meter kan ikke synkronisere

  1. Først kan du tjekke om KDC-appen har adgang til Bluetooth og Mobildata. Gå ind i Indstillinger på din telefon og scroll ned til KDC. Her kan du se om der er givet tilladelse til at bruge Bluetooth samt Mobildata.
     
  2. Det kan ske at dit radio-meter mister forbindelsen til din telefon. Hvis det sker, skal du gå ind i Indstillinger og Bluetooth på din telefon og slette dit radio-meter. Navnet på Bluetooth enheden starter med ROA_.

Paneladministrationen

Kantar Gallups Seer- og lytterpaneler

88 19 09 09